Мария не е на себе си! Светлана Василева я закопа с разкритие за връзката си с Гущеров!

svetlana-vasileva-1

Въпреки че Светлана Василева е заедно с Християн Гущеров само от месец, тя вече се е размечтала за сватба и деца!

Плеймейтката призна, че ако милионерският наследник й предложи брак, ще приеме веднага, без да се замисли. Тя е готова и да му роди цяла сюрия деца, тъй като от него щяло да излезе идеалният баща.

Блондинката е категорична, че именно Гущеров- младши е мъжът на живота й!

Интелигентен, много възпитан и внимателен, голям кавалер, не спира да го хвали Светлана.
Плеймейтката напира да има семейство, тъй като всичките й приятелки вече се били изпоженили и им се народили деца. Само тя останала, но откакто е с Гущеров, била сигурна, че е открила правилния човек, с когото да свие гнездо.

Светлана разкри, че вече се е преместила в къщата му и връзката им е много сериозна. Тя категорично отхвърля подмятанията, че милионерският син само си играе с нея. Той вече й показал, че връзката им е много важна за него. Дори се разправил с няколко интриганта, които се опитали да ги скарат.

svetlana-vasileva-gushterov

Със сигурност връзката на Светлана Василева и Гущеров е трън в очите на бившата му съпруга Мария. А причината е, че плеймейтката беше една от най- близките й приятелки! Фолк певицата била налегната от сериозни съмнения, че блондинката се пъхнала в леглото на бившия й мъж, още докато били женени.

За капак, Светлана най- нагло твърди, че изобщо не познава Мария!

За разлика от фолкаджийката, която се оплака, че Гущеров я задушавал и я ограничавал, моделката дава мило и драго да се види омъжена за него. Василева има съмнителна слава в родния хайлайф и не може и да мечтае за по- добра партия от милионерския син.

Доста хора обаче все още се съмняват, че Християн Гущеров би се хванал с жена като Светлана Василева. Има доста подозрения, че двамата всъщност играят театро, за да натрият носа на бившата му съпруга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *