Софи Маринова постъпи в „Пирогов“! Eто каква е причината:

sofi-marinova-2

Софи Маринова постъпи в „Пирогов“ за операция!

Причината за изненадващото й постъпване в болницата се оказа операция на левия лакът. Миналата година певицата си счупила ръката по време на участие. Лакътят й бил строшен на две места. За цяла година обаче, костта така и не зараснала. Затова Софка се обърнала за помощ към известен хирург в „Пирогов“.

Операцията била доста сложна, тъй като трябвало да се вземат кости от други места и да се поставят в лакътя там, където липсват.

sofi-marinova-gringo
Гринго се грижи много за болната Софи

Софи разкрива, че напуснала болницата още на следващия ден след интервенцията. Решила, че вкъщи ще се чувства по- добре.

Фолк певицата похвали много и половинката си Гринго, заради грижите, които положил за нея. Ромският мачо се стараел нищо да не й липсва и докато била в болницата, и след като се прибрала у дома.

Софи и Гринго вече са станали истинско семейство. Двойката работи усилено за общ наследник, а също така подготвят и голяма сватба.

Певицата прекарва доста време в родния град на половинката си – Ямбол. Маринова се похвали, че много добре се разбира със свекървата и вече се чувства като част от семейството.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *