Софи Маринова и Гринго разкриха: Стягаме Сватба! Подробности:

sofi-marinova-gringo

Сватба за чудо и приказ вдигат Софи Маринова и младото й гадже Гринго. Това разкри колоритната двойка пред Кристина Патрашкова за „Папараци“.

Събитието е планирано за пролетта догодина. Софка е решена да събере поне 1000 души на сватбата. Фолк дивата и половинката й искат тържествата да продължат поне два дни. Един ден ще празнуват при родата на Софи Маринова в нейния край и един ден в родния град на Гринго – Бургас.

Фолк дивата е амбицирана и да народи една сюрия деца от младия си мъж. Софка се закани, че има поне две деца от него, но може и повече.

sofi-marinova-gringo-1

Дано този път певицата да успее да сбъдне мечтата си сватба и голямо семейство. Преди няколко години, докато имаше връзка с Тачо, Софка на няколко пъти се канеше да правят сватба, но така и не стигната до там.

Ромският славей не крие, че много иска да има още деца. Преди няколко години певицата забременя от неизвестно гадже, но бременността се оказа извънматочна и плодът беше премахнат.

Сегашната връзка на Софи Маринова също е много бурна и скандална, както обикновено й се случва. Певицата се оплака преди време, че Гринго я биел. После се извини и заяви, че всъщност излъгала. Гринго обаче обеща, че повече няма да й посяга, което означава, че все пак бой е имало.

Софка призна, че с младият й любовник много се ревнуват. Гринко затова веднъж избягал от нея. После обаче се събраха отново, а Софка му подари първата песен и видеоклип. Двамата ходят заедно по участия през последните месеци.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *