След Фики Стораро, още една голяма звезда готви сватба! Вижте кои ще са следващите младоженци:

След бейби бум- а в поп- фолка, се задава и бум на сватбите в бранша! Пищната венчавка на Фики Стораро и избраницата му Гюлджан вдъхнови и други изпълнители да го последват.

Догодина се очаква сватба да вдигнат фолк певицата Десислава и младото й гадже Благой Найденов. Това разкри младият боксьор в блиц интервю за Венета Райкова. Тв водещата излови бъдещите родители на сватбата на Фики Стораро и ги попита дали и на тях не им се е приискало да се оженят. И докато Десислава нищо не отговори и само се усмихна, то гаджето й Благой заяви, че след като се роди бебето им, вече ще помислят и за сватба.

Певицата и спортистът очакват първото се общо дете в началото на януари. Вече е известно, че бебето е момче. Но засега родителите предпочитат да не издават как ще го кръстят. Десислава призна само, че бебето няма да носи името на бащата.

Фолк дивата заяви, че е напълно спокойна за раждането. А младият татко Благой е решил да бъде с нея и в родилната зала. Но дали ще нервите му ще издържат, не е ясно.

Певицата разкри, че бебето им е истинско чудо, тъй като шансовете й да зачене по естествен път граничили с нулата. Преди това тя претърпяла гинекологична операция. Лекарите останали много изненадани, когато станало ясно, че Десислава е бременна. Певицата кара лека бременност и дори работи усилено цяло лято.

Щом влезе в шестия месец обаче, предпочете да се оттегли и да си почива. Десислава е категорична, че няма да бърза да подновява участията на живо след като роди. Най- рано това ще се случи в началото на лятото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *