Гаджето на Десислава показа бременното й коремче! СНИМКА:

Преди месец Десислава обяви, че слиза от сцената, заради напредналата си бременност. Фолк певицата ще роди сина си от Благой Найденов през януари.

Младият боксьор е много развълнуван, тъй като за първи път става баща. Той публикува в социалните мрежи много сладки снимки на бременната си половинка. Но най- разтапящият сърцата на феновете кадър е този, на който Благой целува коремчето на фолк певицата.

Спортистът получил от Десислава благата вест, че ще стават родители, точно на рождения ден на баща си. Благой нямал предпочитания за пола на бебето. Той признава, че вече му говори всеки ден, за да установи връзка с него, докато още е в утробата на майка си.

Десислава разкри, че вероятността да забременее по естествен път била минимална. Лекарите не й давали особени надежди. Имала и гинекологичен проблем, заради който трябвало да се оперира, преди да започне с опитите да зачене. Но чудото се случило, при това доста бързо, за всеобща изненада.

Фолк певицата искаше да има дъщеря, тъй като вече има един син – 16- годишният Майки. Но пък, от друга страна, се радва, че ще дари с момче Благой.

Десислава излезе в майчинство в края на август, след като работи неуморно цяло лято. След като стана ясно, че е бременна, поканите към нея се удвоиха. Фолк певицата планира да се завърне към участията на живо чак следващото лято, тъй като иска да си гледа бебето вкъщи по- дълго.

Освен това, е качила вече доста килограми и ще й трябва повече време, докато ги свали. Тя не иска да се излага като някои свои колежки, които се задържаха едва по два месеца вкъщи, и пак хукнаха по участия, без изобщо да са се възстановили.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *