Славин победи в третия сезон на Х фактор

slavin-slavchev

Славин Славчев е победителят в третия сезон на Х фактор. Варненецът победи категорично с двойно повече гласове останалата на второ място Невена Пейкова.

23- годишният Славин изпълни зашеметяващ дует с рок иконата Джо Лин Търнър. Легендарният изпълнител остана силно впечатлен от Славчев още след изпълнението на хита на Рейнбоу Can t let you go. За финала Джо Лин пристигна специално, за да изпълни със Славин Street of dreams.

На второ място остана Невена Пейкова, която изпълни звезден дует с миналогодишната победителка Жана Бергендорф – хита на Бийтълс Let it be.

Талантливата Михаела пък се радва на звездната подкрепа на Джеймс Артър. Двамата изпълниха Bound to you. Артър заяви, че Михаела е певица на световно ниво.

Славин с ментора си Мария Илиева и Джо Лин Търнър
Славин с ментора си Мария Илиева и Джо Лин Търнър

След блестящия финал на Х  фактор обаче, остава щекотливия въпрос каква ще е съдбата на победителя Славин. Певецът трябва да подпише договор с продуцентската фирма на Саня Армутлиева, която е низгверната от цялата музикална гилдия. Рут Колева, която представлява близо 3000 нейни представители, обвини шефката на „Вирджиния рекърдс“ директно в кражби на парите от авторски права.

Изпълнители, работили с Армутлиева, напуснаха фирмата й със скандали за измама с хонорари, а някои дори я осъдиха като Невена Цонева и Маги Джанаварова. Победителят от първия сезон на Х фактор, Рафи, пък тихомълком разтрогна договора си с нея и премина към фирмата на Магърдич Халваджиян.

Вместо да се инвестира пари в развитието на кариерите на звездите от формата обаче, Армутлиева буквално ги експлоатира. През първите месеци доста от тях са особено търсени за живи участия. Но всъщност, получават много малка част от хонорара си, а лъвският пай остава за продуцента им Саня.

Само победителят може да се зарадва на една песен и клип. Евентуално. И то месеци след края на формата, както се случи с Жана Бергендорф и Рафи. Песента се пуска обикновено два – три месеца преди да стартират новите кастинги, за да има стимул за участниците.

Славин и Джо Лин Търнър. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dmsmGvgSTDg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *