Рут Колева: Саня Армутлиева ни ограбва!

rut-koleva

Рут Колева отправи видео обръщение към колегите си от музикалната гилдия за съвместни действия срещу Саня Армутлиева.

Шефката на „Вирджиния рекърдс“ и жури в Х- фактор е обвинена от младата певица, че години наред краде пари от авторски права, отчислявани в асоциациите „Профон“ и „Мюзикаутор“. И в двете сдружения за колективно управление на авторски права Армутлиева заема ръководни длъжности.

Рут Колева предлага всички музиканти да се обединят за свалянето от високите постове на скандалната продуцентка в двете сдружения.

Саня Армутлиева беше съдена от редица свои изпълнители, за да могат да прекратят договора си с нея. Шефката на „Вирджиния рекърдс“ поемаше продуцирането на победителите в трите сезона на „Мюзик Айдъл“, а сега го прави с най- успешните имена от „Х- фактор“.

sanya-armutlieva

Най- известно е делото на Невена Цонева, победител в първото музикално риалити у нас, която успя след дълги години да осъди Саня Армутлиева. Но междувременно, шефката на „Вирджиния рекърдс“ й наложи запор да се явява като изпълнител. Невена Цонева спечели в крайна сметка, но загуби седем години в съдебни битки.

Маги Джанаварова, победител в „Мюзик Айдъл“ – 3, също трудно успя да се откопчи от загробващият я договор със Саня.

На фона на всички скандали през годините около Армутлиева, буди недоумение как може противоречива фигура като нея вече два сезона да се изявява като жури и ментор в риалити шоуто „Х- фактор“.

След изявлението на Рут Колева, музикалната продуцентка също излезе със свое становище по скандала и отхвърли обвиненията на певицата.

Седмица преди скандала между двете дами, избухна скандал за изчезнали 240 000 лева от музикалните асоциации за авторски права, като сред имената на замесените бяха Калин Вельов, Васко Гюров и Саня Армутлиева.

Рут Колева. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/lsI8hnZmHDw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *