Скандално селфи на щерката на Николета взриви мрежата! Майки обезкостиха плеймейтката! Виж Тук:

Николета Лозанова за пореден път си навлече гнева на майките в мрежата, след като публикува скандална снимка на дъщеря си. Плеймейтката пусна селфи на 5- годишната Никол, на което момиченцето е направило патешка джука, наконтено като за бар.

Снимката отприщи гнева на майките в социалните мрежи, които обвиниха Николета, че не възпитава детето си в истински ценности, а само как да стане кифла.

Лозанова обаче се радва, че дъщеря й се превръща в точно нейно копие, при това от съвсем крехка възраст. Малката Никол вече се изявява на модния подиум и в реклами. Умело позира като истинска моделка, а вече е на „ти“ и със селфита.

Майките в социалните мрежи пък са убедени, че щерката на Николета и Валери Божинов, ще е новата Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад нашумя с вулгарното си поведение още на 14- годишна възраст. Но в първия си скандален видеоклип дори е на 13 г.!

Родителите на Сузанита пък не виждат нищо нередно в изцепките й – искало детето да е известно, не му се учело, какво да го правят.

Майки правилно отбелязаха, че дъщерята на Николета нито веднъж не се е снимала с книжка – само как чупи стойки пред огледалото, размята коси и прави патешка джука.

Мрънканията на майките в мрежата обаче не трогват ни най- малко плеймейтката. Тя е убедена, че е добър родител, защото може да осигури на детето си такъв лукс, какъвто малко българи биха могли – рожден ден в Дисниленд, екзотични ваканции, маркови дрешки, къщи за кукли Барби и пр., и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *