Скандал! Рут Колева разкри Гнусните Схеми около родната „Евровизия“ – ШОК ИНФО:

rut-koleva

Шокиращи разкрития за манипулациите около тазгодишната „Евровизия“ направи певицата Рут Колева.
Поп изпълнителката разкрива, че в края на миналата година получила много добра оферта от музикална компания, за да се яви на песенния конкурс. Гарантирали й финанси за турне в 20 града на Европа, както и добър бюджет за реклама на албума й.

Певицата се съгласила и започнала подготовка. Тъкмо се готвела за записите на песента, която решила да предложи за „Евровизия“ (създадена от екипа, който направи хита на Поли Генове), когато получила смущаваща информация. Бащата на Гери- Никол искал да осигури участието на щерка си, като го подплати с огромна сума пари.

geri-nikol-6
Таткото на Гери- Никол тръгнал с пачките напред, за да купи мястото за щерка си

Рут Колева взела решение да се откаже, тъй като разбрала, че няма как да се бори с финансовия гръб на малката поп дива. Певицата решила да не коментира темата в медиите и затворила завинаги темата „Евровизия“ за себе си.

След известно време обаче, получила съобщение от момче, което й разкрило още по- шокираща информация за конкурса. Според регламента, организаторите от БНТ събрали международен екип от музикални спецове, които да изберат участника за „Евровизия“. Те трябвало да изслушат предложените им песни и да изберат най- добрата.

Победителят не бил никаква изненада – протежето на Саня Армутлиева Кристиян Костов. Маститата продуцентка използвала цялото си влияние и връзки, за да набута своя човек. След като победитела, Армутлиева започнала да се пазари за пари с БНТ. Продецунтката се опитвала да измъкне тлъста сума от джоба на националната медия. Засега обаче двете страни още не са достигнали до подписване на договор.

Резервният вариант на БНТ била Гери- Никол, която даже е готова да си плати, за да участва.

Рут Колева недоумява как грозната схема изобщо е успяла да стане достояние на толкова много хора, включително и на нея самата. Певицата обаче се е заканила да разкрие още по- шокиращи данни, свързани със срамните далавери около родната „Евровизия“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *