Скандал! Ченгета откриха наркостая в дискотеката на Константин

konstantin-diskoteka-1

Фолк певецът Константин здраво загази! При спецакция в дискотеката му в Студентски град „Плаза“ бяха арестувани наркопласьори. В заведението беше открита и специална наркостая, в която са се подготвяли дозите.

Общо седем са арестуваните в дискотеката на Константин за продажба и разпространение на наркотици. Няколко дилъра са хванати в крачка, докато пласират дрогата.

Първоначално, името на дискотеката не беше разпространено в медиите. Самият Константин обаче привлече вниманието, като се появи в няколко интервюта, за да обяснява, че е станало недоразумение. Певецът смята, че може и да е постановка от негови конкуренти.

konstantin-1

Само преди месец, дискотеката на фолкаджията се оказа в епицентъра и на друг скандал. Младо момче беше пребито от охраната и оставено на стълбите в кома. За щастие, младежът оцеля. Самият Кубрат Пулев спасил живота му на стълбите на заведението, след като му извадил езика. На боксьор №1 после му се наложи и да защитава момчето по медиите, като обясни, че така се гълта език само след силен удар.

Покрай случая с пребитото момче стана ясно, че в „Плаза“ побоищата, фалшивия алкохол и дрогата са част от интериора на дискотеката и не са тайна за редовните посетители.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *