Кубрат Пулев спасил пребитото момче в дискотеката на Константин! Заведението обвинява Кобрата в лъжа и пиар!

kubrat-pulev-1

Дискотеката на фолк певецът Константин се оказа в епицентъра на страхотен скандал. Охраната на увеселителното заведение в Студентски град преби 23- годишно момче, което изпадна в кома вследствие на нараняванията си.

Приятелите на пострадалия го откриват в безсъзнание и с глътнат език на стълбите на дискотеката. На местопроизшествието се оказва и Кубрат Пулев, който спасява живота на момчето. Кобрата вади езика му.

23- годишният Кирил, пребит в дискотека "Плаза"
23- годишният Кирил, пребит в дискотека „Плаза“

Въпреки това, момчето прекарва в кома и на изкуствено дишане близо 48 часа заради огромен хематон отзад на главата. Слава Богу, момчето вече излезе от кома, но все още има опасност за живота му.

Потресаваща обаче е реакция на управата на дискотека Плаза, в която участва и любимецът на народа фолкаджията Константин, пише хотарета.нет.

Официалната позиция на заведението е, че момчето не е удряно от охраната и че няма такъв запис на камерите им. Дори твърдят, че охранителите му спасили живота, тъй като един от тях извадил езика на пострадалия. А за хематона отзад на главата, коментират, че момчето само се наранило, когато паднало на земята.

konstantin-diskoteka-1

От управата на „Плаза денс сентър“ дори обвиниха Кубрат Пулев, че лъже за животоспасяващата му намеса и че техен човек извадил езика на момчето. От дискотеката на Константин заявиха, че Кобрата си прави пиар за сметка на нещастния инцидент!

Подобно нагло и смешно твърдение дори няма защо да се коментира. Не само че Кубрат Пулев никога не би лъгал за подобно нещо, но и цялото заведение го е видяло да вади езика на жестоко пребитото момче.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *