Синът на Алисия и Божинов ги направи най- гордите родители! Ето как ги зарадва:

Синът на Алисия и Валери Божинов ги направи изключително горди родители с благородната си постъпка. 10- годишният Валери- младши се проявил като върнал изгубени пари в дирекцията.

Момчето намерило 107 лева и без да се поколебае, веднага ги предало, за да се намери истинският им собственик. А ден по- късно, наследникът на Алисия и Божинов отново върнал изгубена вещ – този път часовник.

Класната на Валерко изпратила поздравително писмо до майка му, за да го похвали. А в скоро време момчето ще бъде наградено за благородната си постъпка.

Алисия била на седмото небе от щастие, че е отгледала толкова добро и възпитано дете. Фолк певицата винаги го е натискала да заляга над учебниците. Голямата страст на Валери- младши обаче е футболът. Той тренира усилено, за да стане един ден като баща си.

Божинов също е много горд, че момчето му е тръгнало по неговите стъпки. Но основната заслуга за възпитанието на Валерко е на майка му. Въпреки че от години е самотен родител, Алисия явно успява да съчетава ходенето на участия из страната с грижите за сина си. Семейството на фолк певицата също й помага много в грижите за детето.

Алисия и Валери Божинов са в много добри отношения, въпреки тежката си раздяла преди години, когато той я изостави заради Николета Лозанова. Певицата обаче успя да му прости, за да имат нормални отношения и да не вредят на сина си.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *