Алисия разкри: Няма да се омъжвам за Бирмата, но ще му родя дете!

alisia-birmata-1

Алисия призна, че иска да роди още едно дете. А думите й със сигурност са адресирани към гаджето й Жоро Бирмата. Пернишкият милионер и фолк певицата имат връзка от две години, но той все още се ослушва и нито й предлага брак, нито нищо.

Алисия заяви, че е готова да роди, дори без да се омъжва, както се случи с Валери Божинов. Тя разкри, че всъщност никога не е получавала предложение за брак. Като по този начин опроверга слуховете, че стяга сватба с Жоро Бирмата.

На милионерското синче обаче, все още не му е до семейство и деца. Той продължава да се изживява като ерген и редовно обикаля столичните чалготеки с аверите си. А за бодигард на Алисия, е командировал майка си Лидия, която се е превърнала в сянка на фолк дивата. Певицата не може да мръдне никъде, без за нея да се лепне бъдещата й свекърва – нито през деня, нито вечер, когато тя е на участие.

И докато майката на Бирмата се е заела със задачата да глези приятелката му, той на спокойствие си живурка по ергенски.

Алисия обаче хич не се притеснява от странната ситуация. Най- вероятно, защото не й пука особено. Фолк дивата се е заела да работи здраво и си гледа кариерата и детето, а връзката с Бирмата е някъде доста назад сред приоритетите й. Тя си гледа живота и няма намерение да позволява на поредния мъж да й дава наклон.

Певицата не се впряга дори от слуховете, че Бирмата сегиз- тогиз й кръшка. Тя приема щедрия му подарък за извинение и изобщо не прави драми.

Майката на Жоро пък умира да я види омъжена за сина й, както и да именно Алисия да я дари с внучета. Но дали това ще се случи, все още не е ясно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *