Шуробаджанащина! Ето кои от „връзкарите“ във Вип Брадър започват работа в Нова тв:

vip-bradar-2016-1

Няколко от звездите във Вип Брадър всъщност са служебни участници. Те ще бъдат част от нови предавания по Нова тв и от медията решили, че е добре да участват в хитовото риалити, за да натрупат популярност.

Ути Бъчваров очаква скоро трансфер в Нова тв. Тв предаването му по БНТ вече няма почти никаква гледаемост. Затова Нико Тупарев, продуцентът на Вип Брадър, както и на шоуто на Ути, решил да го прехвърли към Нова тв. Двамата не са просто шеф и служител, а и много близки приятели от деца.

Трансфер в Нова тв очаква и Ирина Тенчева. „Най- добрата майка“ се завръща в медията, от която стартира тв кариерата й, през пролетта. Предаването й ще продуцирано от нейния съпруг Иван Христов и партньора му Андрей Арнаудов. Вероятно предаването ще е подобно на бившите й рубрики „Най- добрата майка“ и „Град на ангели“.

irina-tencheva-5

 

Ирина трябваше да затвърди славата си на най- нежната и грижовна дама в тв ефира. Вместо това обаче, във Вип Брадър лъсна като диктатор и манипулатор, което се отрази сериозно на имиджа й. Но до пролетта, водещата и продуцентите й се надяват зрителите да забравят издънката в риалити шоуто.

Актьорът Христо Живков, който се изложи също зверски във Вип Брадър, трябва да поеме главната роля в нов сериал по Нова тв, шушука се из медията. До момента той беше напълно непознат у нас, въпреки участието си в „Страстите Христови“ на Мел Гибсън. Отказваше всякакви публични изяви и интервюта в родината. Сега от медията се опитват да го наложат, но ще трябва и доста да му излъскат имиджа, който пострада сериозно във Вип Брадър.

На завръщане на екран и рестарт на тв кариерите си, след участието в риалити шоуто, се надяват също кака Лара, Надя от „Елит“ и Роро. Не случайно и тримата гравитираха постоянно около Ирина Тенчева, която може доста да им улесни пътя към екрана. Надя от „Елит“ може да се надява на подкрепата на бившия си годеник Андрей Арнаудов, който й осигури и участието във Вип Брадър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *