Срам! Гладни вип- ове се надпреварват да се мазнят на Ирина Тенчева! Ето защо:

irina-tencheva-5

Ирина Тенчева успя да сформира огромен лагер около себе си в къщата на Вип Брадър. Но повечето вип- ове гравитират покрай нея не заради особата й, а заради контактите на мъжа й Иван Христов.

Много показателен е случаят с Лара Береану. След като напусна ТВ7 заради фалита на медията, тв водещата е безработна месеци наред. Кака Лара побърза да се лепне за Тенчева и се превърна в най- верният й човек в къщата. Много показателен беше и случаят, в който Лара „сгафи“ като не подкрепи Ирина в мисията с колелото. Единствено продуцентшата не пожела да върти колелото, за да не рискува да остане без багаж. Но пропилявайки шанс да спечели 50 лева за къщата при успех.

Тенчева безжалостно смачка кака Лара, а бившата госпожа Береану рухна психически и буквално падна на колене пред нея, за да й иска прошка.

irina-tencheva-kaka-lara

Роро Кавалджиев също не пропусна шанса да се прилепи към съпругата на продуцента Иван Христов. Бившият тв водещ от ММ се надпреварва с кака Лара кой ще целува най- много краката на Ирина Тенчева. Роро е уличен в тежки финансови злоупотреби в медията, от която скоро беше уволнен. Така че, на практика също е безработен.

Режисьорът Жоро Торнев също не е в цветущо финансово положение, издаде съпругата му Мира Добрева. Именно заради това, претендиращият за интелектуалец режисьор, е решил да влезе във Вип Брадър. Торнев също побърза да се прикрепи към многобройния лагер на Ирина Тенчева и да отбранява позициите й, вероятно с тайната надежда да установи добър контакт покрай нея и със съпруга й Иван.

Не е тайна, че Ути Бъчваров е близък приятел с Иван и Андрей покрай шефа си Нико Тупарев. Четиримата са изключително близки, така че няма как Ути, който все пак е служител, да не подкрепя жената на приятеля си Иван Христов.

Ирина Тенчева вероятно добре си дава сметка, защо всичките тези хора я подкрепят и пазят със зъби и нокти. От ден на ден поведението й става все по- царствено. Ирина видимо се чувства изключително силна, особено когато вижда, че няколко нейни думи са достатъчни, за да накара всичките й подчинени да номинират хората, нарочени от нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *