Ще паднете! Вижте кой е мъжът от п*рно снимките на близначката Алекс:

Скандалът с п*рно снимките на близначката Алекс се разрази с това сила, тъй като вече е ясен и мъжът, когото мургавелката ощастливява с френски ласки.

Той е колега на младата певица, но от друг жанр – поп- фолк, и е сред най- оборотните му представители. Двамата имали отношения преди доста време. Става въпрос за фолк идолът Фики Стораро, разкриват анонимни източници.

Младият певец обичал да документира интимни моменти с приятелките си, за да може после да се хвали с тях пред авери, разкрива източникът, който твърди, че лично е виждал кадрите с Алекс на телефона му. Но не само с нея. Фики се фукал и с пикантни кадри с бившата му приятелка Джулия.

Младият певец заряза дългогодишната си приятелка заради нежеланието на семейството му да я приеме за снаха. Бясната Джулия не спирала да го нарежда пред колегите им в бранша и дори му посвети песен с доста брутален текст. В пристъп на яд, Фики дори я заплашил да пусне в интернет интимните им клипчета от телефона си, разкрива информаторът.

В крайна сметка обаче, се осъзнал на време и решил да не излага семейството си.

А как снимките на Алекс са попаднали в медиите, не е ясно. Сред най- спряганите версии е, че тя сама си ги пуснала. Сестрите решили да се възползват от момента на славата си покрай участието си във „Вип Брадър“ и решили да приложат добре изпитаната тактика, която навремето изстреля Галена във висините.

Близначките Алекс и Влади от години се мъчеха да пробият в шоубизнеса, но явно накрая са осъзнали, че само с музика не става. Трябва да има някакъв скандал, иначе никой няма да ти обърне внимание, коментират техни колеги.

Още същият ден, в който бяха публикувани, двете цъфнаха в студиото на „На кафе“, за да коментират снимките, което също буди съмнения за добре организират пиар, разкриват запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *