Шок! Близначката Алекс цъфна като п*рно медсестра!

Чутовен п*рно скандал се завихри около близначките Алекс и Влади. С*кс снимки с Алекс цъфнаха на страниците на таблоидно издание. А двете се появиха извънредно в „На кафе“, за да коментират скандала.

На шокиращите кадри Алекс е облечена като медицинска сестра и прави ор*лна любов на партньора си.

Омаскарената близначка заяви, че снимките са много стари. Но е бясна на изданието, което ги е публикувало. Семейството й я подкрепя в този тежък момент. Алекс заяви, че не срамува от кадрите. Но интимният й живот си е неин и не трябва да бъде експониран по този грозен начин.

Бивше гадже отмъсти брутално на Алекс

Преди два месеца Алекс и Влади влязоха в къщата на „Вип Брадър“. Двете бяха най- усмихнатите и нормални участници в шоуто. Не влязоха в грозни скандали като другите. Но бяха и първите, които изхвърчаха от предаването.

Веднага щом излязоха от къщата, се завъртя и видеото към последната им песен „Имаме много време“, което се превърна в тотален хит.

И когато близначките най- после успяха да пробият, някое гадже е решило да си отмъсти и да продаде интимните им снимки в медиите.

Откакто изгряха в Х фактор преди три години, Алекс и Влади не са спирали с опитите да пробият в музикалните среди. За известно време те бяха част от компанията на Влади Ампов – Графа, но като много негови артисти, се разбягаха. От година и половина сестрите си имат нов продуцент – рапърът Young BB Young.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *