Ще паднете! Ето какво наследила Джулиана Гани от баща си!

djuliana-gani-23

Джулиана Гани е получила огромно наследство от покойния си баща, призна майката на силиконовата гърла. При това, богатството й не се изчерпвало само с няколко апартамента, които притежава.

Бащата на Джулиана Гани бил финансист и години наред ръководил банка в Дубай. После се преместил в Италия. Силиконовата моделка наследила близо 1 млн. долара от покойния си родител, разкри майка й Екатерина Гани. Освен тях, има на свое име два апартамента в центъра на Пловдив.

Джулиана живее в други два, които са съединени помежду си, така че да се шири на чиста площ от 120 км. Моделката го декорирала в арабски стил.

Гани е завършила музикалното училище в Пловдив. От съвсем малка започнала да свири на пиано. Майка й признава, че много я изтормозила със заниманията по музика. Затова и след като завършила училище, не искала да се занимава повече нито с пеене, нито с пиано.
От ученичка започнала да се занимава с танци. Записала се в балет и танцувала по дискотеките. Известно време групата придружавала по участия Десислава. В къщата тя разказа, че често танцувала по ергенски партита.

djuliana-gani-21

Майката на Джулиана Гани разкри също, че дъщеря й вече профукала около 300 000 долара от огромното бащино наследство, най- вече за разкрасителните операции. Моделката вече си е правила три операции за уголемяване на бюста, както и две ринопластики. А след участието си във „Вип Брадър“ се кани да се подложи на трета. Джулиана дори призна, че вече си я платила.

Според майката, причината за постоянните операции било желанието на дъщеря й да изглежда перфектно, защото била много амбициозна, а външният вид бил важна част от успеха.

Не е много ясно като каква точно иска да се реализира Джулиана Гани, но явно за нея е важно да бъде известна, защото е известна и да се търлачка постоянно из телевизионните студия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *