Шок! Запалиха магазин на Миглена Каканашева! Снимки:

miglena-kakanasheva-5

Подпалиха магазин на дизайнерката Миглена Каканашева в София. Мегз сама оповести новината в социалните мрежи.

Дизайнерката разкри, че според разследващите, палежът е на лична основа. Каканашева обаче заяви, че се надява магазинът да отвори след няколко часа и да продължи нормално работата си.

Мегз не подозира никого за умишленото деяние и не се притеснява. Това обаче не е първото нападение срещу този търговски обект. Преди година неизвестни извършители два пъти потрошиха витрините на магазина, който днес осъмна подпален. Дизайнерката обаче няма никакво намерение да се изнася.

miglena-kakanasheva-4

Дали нападенията са дело на конкуренти в бизнеса или пък са закана персонално към нея, Каканашева не желае да коментира. И за едното, и за другото могат да се намерят подкрепящи доводи.

Мегз нахлу от воле в родни моден бизнес и наложи марката си с доста агресивен пиар. За отрицателно време проектът й обхвана цялата страна, а магазините й никнеха като гъби в по- големите градове. Тоалетите й претендират за уникалност, макар че ниските им цени навяват на мисълта, че по- скоро пристигат в контейнери от Китай. Тази шашма може да е вбесила някой от бранша. Въпреки че не шие рокли по поръчка, което е доста странно за дизайнер, Каканашева даже беше възнаградена с най- голямото модно отличие у нас „Златна игла“.

Но не само бизнесът на Мегз е доста сенчест. Публична тайна е, че риалити героинята има връзка със сина на Ахмед Доган – Демир, която обаче тя трябва да пази в тайна на всяка цена. Именно откакто е с него, започна и възходът й в модния бизнес. Не е нужно кой знае колко, за да се досетиш, че Каканашева нищо не печели от продажбата на евтините си дрехи, а разходите й за реклама, пиар, магазини и пр. са огромни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *