Милен Цветков Срина дизайнерката Миглeна Каканашeва! Ето чие Име накара Мeгз да изпадне в Паника и да си тръгне с Линейка от студиото! ВИДЕО

miglena-kakanasheva-1

Милен Цветков свали маската на нахаканата дизайнерка Миглена Каканашева- Мегз. Журналистът от Нова тв най- после се осмели да зададе най- горещият въпрос около нея, а именно – има ли връзка с Демир Доган?

Каканашева изпадна в шок и ступор, само при споменаването на името на сина на Ахмед Доган.

Дизайнерката най- нагло заяви на Цветков: „Имахме уговорка да не говорим за него“

Журналистът обаче невъзмутимо й отговори, че явно е забравил за нея и настоя Мегз да каже нещо по темата.

Миглена Каканашева обаче още повече се сконфузи и попита дали ще изтрият скандалните кадри. А Милен Цветков съвсем спокойно й заяви, че няма да се трият.

Дизайнерката съвсем се разтрепери и очите й се напълниха със сълзи.

Сащисан от реакцията й, водещият я попита дали иска да отговори на въпроса или не. Тогава Каканашева му се сопна, че не иска.

От екипа на „Часът на Милен Цветков“ издадоха, че дизайнерката изпаднала в паника след интервюто и дори предложила пари, за да не се излъчва нищо от участието й. В крайна сметка водещият й обяснил, че няма да стане. А Мегз едва не припаднала. Наложило се даже да викат линейка.

Всъщност, целият роден хайлайф знае, че именно Демир Доган стои зад колосалния за България успех на дрехите на Каканашева. Но явно дизайнерката е длъжна да крие името му и всячески да отрича, че имат връзка. Нещо повече – реакцията на Мегз издаде неподправен ужас.

Интересно дали се страхува от гаджето си или пък … от баща му?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *