Шок! Взривиха автомобила на съперницата на Емaнуела! Подробности:

emanuela-martina-petrova

Взрив изпепели автомобила на танцьорката Мартина Петрова, която нашумя покрай връзката си с Димитър Динев и неспирните скандали с бившата му Емануела.

Возилото, модел на „Мерцедес“, избухнало в пламъци в нощта на 7 август в Слънчев бряг. Автомобилът, който бил паркиран пред хотел в курорта, е унищожен напълно. А пожарът е засегнал и съседни коли.

Проблемите на Мартина Петрова с фолк певицата Емануела започнали още миналата година. След като фолкаджийката се раздели с бащата на второто си дете – Димитър Динев, танцьорката я наследила с леглото му. Емануела обаче решила, че връзката им започнала, още докато тя била официалната половинка на младия милионер.

Започнала канонада от заплашителни есемеси, с които фолк певицата заливала телефона на Мартина. Накрая, танцьорката се принудила да подаде оплакване в полицията. Явно притеснена от реакцията й, Емануела се постарала да замаже положението. Опитала да се сближи с Петрова. Дори я поканила да танцува в нейн клип, но тя, разбира се, отказала.

Мартина решила, че проблемът помежду им е решен и оттеглила жалбата си. Не след дълго обаче, заплахите продължили. Затова, миналия септември, танцьорката за първи път даде гласност на проблемите с Емануела и разкри някои от заплашителните есемеси, които фолкаджийката й изпращала.

После, скандалите между двете уж секнаха, но през юни т.г., се оказа, че това съвсем не е така и фолк певицата няма намерение да остави на мира танцьорката. Мартина Петрова разкри, че отново е подала жалба в полицията срещу Емануела  – този път за преследване.

Фолкаджийката най- демонстративно се залепила зад личния автомобил на Димитър Динев, в който се намирала и танцьорката, и карала часове наред след тях из цяла София. Когато милионерският наследник отбил, за да влезе в бензиностанция, Емануела го последвала и спряла точно зад него.

След като подала жалба, Мартина даде интервю пред Венета Райкова, в което разказа за екшъна. Фолк певицата обаче светкавично пожела право на отговор.

Адвокатката й призна, че Емануела преследвала автомобила на Димитър Динев, но не заради танцьорката, а … заради него. Научила, че той бил в София и искала да разбере защо не отива да види сина им.

Иначе, Емануела и Мартина били… приятелки, изцепи се адвокатката на фолкаджийката. Виждали се редовно и често си пишели в социалните мрежи.

Какво се е случило по- късно с жалбата на танцьорката в полицията, не е известно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *