Шок! Роксана загубила първото бебе от Александър!

roksana-3
Роксана с любимия си Александър

Роксана и половинката й Александър очакват бебето си през август. Преди да го зачене обаче, фолк певицата претърпява спонтанен аборт.

Гласовитата ромка забременяла миналия октомври. Но още от самото начало имало много проблеми. След месец певицата пометнала. Загубата на бебето от любимия й Александър я съсипало. Но той бил категоричен, че ще бъде с нея, дори да никога да не му роди дете.

Но щастието отново им се усмихнало. След няма и месец от спонтанния аборт, Роксана отново забременяла. Фолк певицата кара много лека бременност. Двойката очаква бебето си на 19 август.

roksana-4

Преди това обаче, на 27 юли, Роксана и Александър ще вдигнат голяма сватба с 250 гости. Двамата били избрали тази дата, още преди певицата да забременее. Затова не искали да я променят, въпреки че на Роксана няма никак да й е леко.

Малко известен факт е, че ромската певица има син на 17 години. Тя го ражда едва на 15- годишна, но бащата я изоставил. Момчето се казва Даниел и вече се занимава професионално с музика. Свири на клавир в оркестър.

Роксана е решила, независимо дали бебето й ще е момче или момиче, че ще носи името на баща си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *