Роксана ражда на сватбата – страхува се младоженецът да не избяга!

roksana

Фолк дивата Роксана се реши на доста смела постъпка – да застане пред олтара в 9-я месец от бременността си. Певицата е бременна от възлюбения си Александър, а двамата вече определиха и дата за сватбата си – 27 юли.

Роксана е категорична, че няма да отмени венчавката за друга дата, защото се страхува да не се откажат с Александър.

Подготовката за сватбата вече е започнала. Певицата е наела топ дизайнерката София Борисова, за да й ушие булчинската рокля. Това обаче отсега е ясно, че ще е трудна задача. През юли Роксана вече ще е в последния месец от бременността си и е трудно да се предвиди колко килограма ще качи. Фолк дивата вече видимо доста е наедряла, а е едва в четвъртия месец.

roksana-2
Роксана като булка на първата си сватба

Засега обаче Роксана няма намерение да се отказва от участията на живо. А годеникът й Александър изглежда няма нищо против.

Това ще е втори брак за ромската изпълнителка. През 2012 г. певицата се омъжи за дългогодишното си гадже Калин. Двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ, която им струваше над 300 000 лева.

За съжаление, брачният живот на Роксана се оказа пълен кошмар и тя се разведе миналата година.
Фолк дивата обаче не след дълго срещна Александър на свое участие в Белгия. Двамата се влюбиха от пръв поглед и за по- малко от година си направиха бебе и готвят сватба.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *