Роксана вдигна приказна сватба

Младоженците Роксана и Калин

  Пищна сватба, проточила се цели три дни, вдигнаха Роксана и дългогодишният й любовник Калин. По груби сметки на гостите певицата е похарчила над 300 бона за венчавката. А подаръците, които събрала, се оценяват едва на около 100 000 лева. Загубата е значителна, но според младоженците си заслужавала.

Официалната част от сватбата на Роксана и Калин стартирала в църквата в Кнежа. На 15 август, навръх християнския празник Голяма Богородица, двамата си казали „да“ след 10 години любов и разбирателство.

Ден преди църковния брак певицата си спретнала ритуала „къна“. Пред събралото се множество на улицата, булката се качила на един стол, облечена в индийски тоалет в червено. Шаферките й омесили в тава трици с къна и започнали да мажат ръцете и краката й. След тази церемония започнало всенародното веселие. Цяла Кнежа се стекла пред къщата на булката, където на професионална сцена се изреждали оркестър след оркестър. С кючеци, ядене и пиене веселбата продължила до ранни зори.

От Кнежа сватбарите се пренесли в столицата – в комплекс „Царско село“. Роксана и Калин си казали за втори път „да“ и почерпката започнала наново. Като най-издръжлива на дансига се отличила кумата Софи Маринова. „Пет минути след като бяхме седнали ресторанта, Софка си върза един шал с пендари на кръста и не седна до края“, щастлива е Роксана.

Кумовете Софи Маринова и Устата

Кумът Устата пък блеснал не само с танцови умения, но и с визия.Той и Софи предварително се били наговорили да съчетаят цветово тоалетите си.

Освен традиционната булчинска рокля, за двете си сватби в Кнежа и София Роксана сменила три турски тоалета в синьо, оранжево и розово. На празника й извивали глас кумовете Софи и Устата, както и легендарната ромска певица Джансевер. Последната била впечатлена от таланта на булката, която също попяла на тържеството си. Затова и в края на банкета Роксана получила предложение от Джансевер да направят дует.

„Накрая бяхме много изморени, но събрахме сили и за другото“, издава младоженката подробности за първата си брачна нощ.

Сватбата вече е минало, но Роксана още се вълнува и сън не я хваща. Тя не може да си намери място от радост, задето е имала приказна венчавка, за каквато винаги е мечтала.

Подаръците също я интригуват. Ще й трябват дни, за да разопакова всички.

Младоженците също си разменили дарове. Съпруга си Роксана изненадала с БМВ Х5, а той й връчил златен комплект – колие и гривна. Кумовете Софи и Устата пък се отчели с 2000 лева за сватбата, издават запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *