Шок! Майката на Жана Бергендорф не й говори!

 

jana-bergendorf-4

Майката на Жана Бергендорф не й вдига телефона. Жената останала потресена от лъжите на дъщеря си във Вип Брадър, че я оставила да живее в сиропиталище и я пребивала.

Отношенията между майка и дъщеря винаги са били екстремни. Двете често се карат, но досега винаги са се сдобрявали.

След обвиненията на Жана обаче, че майка й я оставила да расте по интернати, а любовниците й я пребивали, жената прекъснала всякакви контакти с нея. Анета, която цял живот работи като таксиметров шофьор, останала като попарена от небивалиците, наговорени от дъщеря й, и просто спряла да й вдига телефона.

jana-bergendorf-maika-1

Майката на певицата се грижеше за нея много след двата скандала, заради които се озова в ареста. В крайна сметка обаче, след изцепката на Жана във Вип Брадър, не иска нито да я вижда, нито да я чува.

Сестрата на певицата, Адриана, също й е сърдита. Жената се обидила, че Жана оставила сина си в семейството на най- близката си приятелка, вместо да се довери на родната си сестра.

Поп дивата в момента е в добри отношения само с биологичния си баща. Жана се запозна с него за първи път миналата година и мъжът, който живее в Германия, често идва в България, за да се виждат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *