Шокиращата изповед на Жана Бергендорф: Израснах в Сиропиталище!

jana-bergendorf-9

Тежки дни преживява Жана Бергендорф в къщата на Вип Брадър. Най- близката й приятелка от външния свят, Деси Цонева, я предаде и непрестанно заговорничи зад гърба й, като вече успя да настрои някои съквартиранти срещу певицата.

Под напора на напрежението и емоциите, Жана направи смразяващо признание за детството си. Певицата призна, че е израснала в сиропиталище между 12 и 18 години. Майка й имала проблеми с алкохола и винаги поставяла мъжете в живота си на първо място.

Често се случвало Жана да бъде пребивана както от майка си, така и от гаджетата й. Сама пожелала да остане в пансиона, за да се спаси от тормоза вкъщи.

lara-bereanu

Сега певицата признава, че е в отлични отношения с майка си и е простила жестокото й отношение. Жана заяви, че трудностите, които е преодоляла, са я направили толкова борбена.

Разказът на Бергендорф трогна обаче част от съквартирантите. Миглена Ангелова видимо се разстрои от тъжната история на Жана и коментира, че травмата от детството обяснява сегашното й състояние. Кака Лара и кака Лили обаче заявиха, че не вярват на думите на певицата.

Кака Лара не крие, че не харесва Жана и заговорничи с Деси Цонева зад гърба на певицата. Бившата госпожа Береану обвинява победителката в Х фактор в лицемерие и фалш.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *