Ужас! Галена оплешивява! СНИМКИ:

Наскоро Галена се похвали с нова и супер актуална прическа според модните тенденции. Но на скорошно нейно участие лъсна шокиращата истина за състоянието на косата й.

Оказва се, че фолк дивата оплешивява! Големи участъци от главата на певицата лъщят, поради сериозно разреденото окосмение или липсата на такова.

Подобни поражения за косата и скалпа най- вероятно се дължат на дългите години носене на екстеншъни, разкриват коафьори. Няма как да се избегне, когато прекалено често се прибягва до слагането на изкуствени кичури. Единствено може да се скрие с перука, както правеше Наоми Кембъл преди години.

Раждането вероятно още повече е задълбочило проблема, тъй като често след това се появява силен косопад.

Галена  решила да скрие неприятната гледка като се подстриже късо. Пък и заради лятото е по- удобно. Тя се надявала, че по този начин косата й ще изглежда достатъчно обемна и плешивите петна няма да се виждат. Но на участия проблемът трудно може да остане добре замаскиран, тъй като певицата постоянно танцува, поти се и обемът се разваля.

Откакто се завърна към участията на живо, фолк дивата отнесе доста критики и откровени подигравки за външния си вид в социалните мрежи. Желанието й бързо да поднови изявите по чалготеките, преди още да се е възстановила напълно от раждането на второто си дете, й изигра лоша шега.

Затова, Галена е решила да си вземе отново почивка – за около месец, за да си върне формата с две пластични операции. Певицата има да сваля още доста килограми, но явно няма намерение да се поти във фитнеса и да се подлага на диета. А и няма как да стане толкова бързо, колкото с операция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *