Галена развя голи зърна на участие! СНИМКИ (+ 18):

galena-24

Галена е като отвързана, след като поднови участията си в началото на месеца. Певицата се раздава на макс за публиката си, но явно все по- често забравя да се погледне в огледалото преди да излезе на сцената.

На няколко пъти вече фолк дивата се появява в доста небрежен вид, което не остана незабелязано, а любители папараци я щракнаха в доста конфузни ситуации.

В един от случаите, Галена се появила на сцената по зърна! Роклята на певицата била такъв модел, че точно там имало отвори, през които те се подавали навън. Гледката не останала незабелязана от публиката, особено от феновете, които били по- близо до сцената. Разбира се, намерил се е някой, който да запечата на снимка гафа на фолкаджийката.

galena-26

На друго участие пък, Галена цъфнала с размазан грим. Певицата изглеждала така, сякаш е плакала. Какво е разстроило фолк дивата, остава тайна. Но неприятната гледка била запечатана с нечий телефон.

galena-27

Фенове на певицата в Лондон пък пропищяха от вулгарното й поведение преди седмица, когато била там на участие. Галена не спирала да ръси мръсотии, а за капак се покатерила на маса и започнала да мята гьобеци като подивяла. По едно време млад мъж се присъединил към нея, а фолкаджийката най- безсрамно му се метнала на врата и продължила с мръсните танци.

Не е тайна, че певицата удря по няколко шота преди участие за отскок. Тя самата си е признавала, че не може да излезе на сцената, без да е пийнала нещо силно, което да подпали кръвта й. Но явно трябва да внимава повече по колко вкарва, за да не се излага пред феновете си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *