Сензация! Ето я тайната за бързата сватба на Джена и Наско:

djena-atanas-2

Джена и половинката й Атанас Стоев изненадаха всички с бърз годеж на Бъдни вечер и бърза сватба, предвидена за май месец.

Връзката им няма и година, а двамата вече са на крачка от създаването на семейство. Истината за бързата сватба е, че певицата е бременна! Това са разкрили нейни близки пред списание.

Именно заради бременността, Джена и половинката й бързат да узаконят връзката си, за да се роди детето, когато вече са семейство. Певицата и Наско са много влюбени, но едва ли фолк дивата щеше толкова лесно да му се даде, ако не беше бебето, коментират близки на двойката.

djena-atanas-1

Джена и барабанистът на „Канарите“ едва бяха започнали връзката си, когато изведнъж се разбързаха със сватбата.

Предишният годеж на певицата с риалити любимеца Джино Бианкалана продължи повече от две години, а двамата дори не говореха за сватба. Сега Джена е готова да се омъжи да човек, който познава едва- едва от една година.

Сватбата на двете фолк звезди е насрочена за 22 май. Празненството ще бъде в имението на родителите на Атанас в Катуница. Очаква се много тежка сватба, която ще задмине всички досегашни тържества на техни колеги от бранша.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *