Ето кога и къде ще е сватбата на Джена и Атанас Стоев

djena-atanas

Вече са ясни денят и мястото, където фолк дивата и барабаниста на „Канарите“ ще отпразнуват сватбата си.

Джена и Атанас са избрали заветната дата да е 22 май. Пищното тържество ще се състои в палата на родителите му в пловдивското село Катуница.

Сватбата на Джена и Малкия Канар се очаква да е събитието на годината. От сега е известно, че това ще е сватбата с най- много гости в поп фолка. А младоженците са решили тържеството да е нещо невиждано и нечувано до сега.

djena-belio

Въпреки че според народните поверия не е хубаво да се прави сватба през високосна година, Джена решила да не се доверя сляпо на суеверията. Певицата отишла при нумеролог, който да я консултира за подходяща дата.

Джена и Атанас са лудо влюбени и затова решили да сключат брак възможно най- скоро. Двамата се срещат едва от няколко месеца. Въпреки това, на Бъдни вечер Стоев направи предложение на Джена. Певицата веднага прие да стане негова съпруга.

Но, за разлика от доста двойки, фолк звездите не се ограничиха само с годежа, а сватбата да отложат за неопределено време. Джена и Атанас бързо избраха дата още през тази година, а подготовката за пищното тържество вече е в ход.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *