Родителите на г-н Андреев се надуха

Когато и да те споходи славата, никога не си готов. Още повече, ако си на крехките 9 години. А най-вече – ако прототипът в живота ти е Слави Трифонов. Г-н Андреев от шоуто на Дългия вече е национална звезда. Той предизвика истински фурор още когато се появи на конкурса „Разсмей Слави“ миналата година, спечели го, а оттогава насам води рубрика един път в седмицата.

Г-н Андреев със Слави Трифонов
Г-н Андреев със Слави Трифонов

На малкия Митко му се налага да се справя с проблеми, с каквито и възрастните не успяват. Той вече е разпознаваем навсякъде, а заради хумористичното му поведение на екран, близки, роднини и дори в училище има нездрав интерес към него, а понякога му се налага да се прави на шут, заради подканите на околните, разкриха пред журналисти семейни приятели на родителите му.

Г-н Андреев "Шоуто на Слави"Заради застигналата го известност след успеха на конкурса и редовната му поява в „Шоуто на Слави“ второкласникът дори е влязъл в рекламната пре-зентация на училището, в което учи. Това пък според майка му и баща му било в реда на нещата, след като Митко е най-известното дете от държавното школо.

Високомерното отношение на Андрееви обаче вече идва в повече на останалите родители. „Те са надменни и не поздравяват никого. Взеха се страшно на сериозно“, разказаха близките на съучениците на Митко. Според тях семейството се държи като звездно, има претенции към учителите, а от устата на майката не се проронва дори поздрав към другите родители.

За разлика от нея, Митко все още е приветливо и социално дете. Той компенсирал поведението на родителите си, които пристигали да го вземат като холивудски знаменитости, с постоянни шеги и добросърдечност. Дано да се запази такъв, надяват се майките на приятелчетата му, но припомнят, че когато г-н Андреев е спечелил конкурса на Трифонов, майка му го е съобщила с изречението: „Слави ще те направи богат“. Това не е редно, тюхкат се загрижени родители.

На самия Митко и без това сега не му е лесно. Той още е потиснат заради присъствието на детето-чудо Крисия в шоуто. Тя обра грандиозните овации, откакто участва в състезанието на шоуто за екранна партньорка на г-н Андреев. Тъй като всичко сочи, че разградският славей ще спечели надпреварата, безспорен факт е, че гласът й е повече от уникален, а поведението – на истинска примадона, от екипа на Слави са, меко казано, притеснени от развоя на събитията.

За зла беда, двете деца изобщо не се харесали още в първия миг, в който се видели. Крисия смятала, че не може да е половинка в дуо, защото заслужава самостоятелна рубрика. Митко пък се чувствал засенчен и страдал ужасно, че целият интерес на аудиторията в момента е изместен към малката певица.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *