Родителите на г-н Андреев се надуха

Когато и да те споходи славата, никога не си готов. Още повече, ако си на крехките 9 години. А най-вече – ако прототипът в живота ти е Слави Трифонов. Г-н Андреев от шоуто на Дългия вече е национална звезда. Той предизвика истински фурор още когато се появи на конкурса „Разсмей Слави“ миналата година, спечели го, а оттогава насам води рубрика един път в седмицата.

Г-н Андреев със Слави Трифонов
Г-н Андреев със Слави Трифонов

На малкия Митко му се налага да се справя с проблеми, с каквито и възрастните не успяват. Той вече е разпознаваем навсякъде, а заради хумористичното му поведение на екран, близки, роднини и дори в училище има нездрав интерес към него, а понякога му се налага да се прави на шут, заради подканите на околните, разкриха пред журналисти семейни приятели на родителите му.

Г-н Андреев "Шоуто на Слави"Заради застигналата го известност след успеха на конкурса и редовната му поява в „Шоуто на Слави“ второкласникът дори е влязъл в рекламната пре-зентация на училището, в което учи. Това пък според майка му и баща му било в реда на нещата, след като Митко е най-известното дете от държавното школо.

Високомерното отношение на Андрееви обаче вече идва в повече на останалите родители. „Те са надменни и не поздравяват никого. Взеха се страшно на сериозно“, разказаха близките на съучениците на Митко. Според тях семейството се държи като звездно, има претенции към учителите, а от устата на майката не се проронва дори поздрав към другите родители.

За разлика от нея, Митко все още е приветливо и социално дете. Той компенсирал поведението на родителите си, които пристигали да го вземат като холивудски знаменитости, с постоянни шеги и добросърдечност. Дано да се запази такъв, надяват се майките на приятелчетата му, но припомнят, че когато г-н Андреев е спечелил конкурса на Трифонов, майка му го е съобщила с изречението: „Слави ще те направи богат“. Това не е редно, тюхкат се загрижени родители.

На самия Митко и без това сега не му е лесно. Той още е потиснат заради присъствието на детето-чудо Крисия в шоуто. Тя обра грандиозните овации, откакто участва в състезанието на шоуто за екранна партньорка на г-н Андреев. Тъй като всичко сочи, че разградският славей ще спечели надпреварата, безспорен факт е, че гласът й е повече от уникален, а поведението – на истинска примадона, от екипа на Слави са, меко казано, притеснени от развоя на събитията.

За зла беда, двете деца изобщо не се харесали още в първия миг, в който се видели. Крисия смятала, че не може да е половинка в дуо, защото заслужава самостоятелна рубрика. Митко пък се чувствал засенчен и страдал ужасно, че целият интерес на аудиторията в момента е изместен към малката певица.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Родителите на г-н Андреев се надуха"

  1. coconut oil   05.11.2019 at 6:36

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied
    on the video to make your point. You obviously
    know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting
    videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

    Отговор
  2. adreamoftrains web hosting companies   12.08.2020 at 2:04

    Attractive component of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to
    assert that I get in fact loved account your blog posts.
    Any way I’ll be subscribing in your feeds and even I success you access consistently fast.
    adreamoftrains web hosting service

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *