Прясната родилка Емилия хукна да пее по кръчмите – СНИМКИ:

emilia-12

Емилия едва се стърпя второто й дете да навърши месец и нещо, и пак хукна да пее по кръчмите.

Фолк дивата се завърна официално преди десетина дни на сцената с участието си в концерта за рождения ден на „Планета“ в Арена Армеец. А от началото на декември подновява и участията си по клубовете.

Емилия видимо сияе и изглежда заредена с много енергия. Но тялото й видимо все още не е в добра физическа форма. Певицата беше облякла широка черна рокля, която да скрива корема й, който все още дори не се е прибрал. Ръцете й също изглеждат много едри.

emilia-13

Разбира се, това състояние на тялото е съвсем нормално, след като си родил преди два месеца. Но не е ясно защо Емилия не го осъзнава. Вместо да стои при новороденото си бебе, да си даде малко време да влезе във физическа форма, фолк дивата хукна по дискотеките.

Емилия отхвърли слуховете, че семейството й има финансови проблеми. Даже призна, че по време на бременността й Коко Динев я е издържал изцяло.

Певицата призна, че също толкова бързо се върнала на сцената и след първото си раждане. Явно обаче суетата й на певица е по- голяма от желанието да дундурка бебета, въпреки че може да си позволи лукса да остане малко повече у дома и да се наслаждава на майчинството.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *