Емилия с шокиращо признание: Коко Динев не е баща- мечта! Виж Тук:

emilia-11

Емилия се появи за първи път след раждането на второто си дете снощи в „Папараци“. Фолк дивата разказа за щастието си да стане отново майка, но и разказа доста любопитни подробности за семейния си живот с бизнесмена Коко Динев.

Певицата разкри, че не е от типа баща- мечта. Бизнесменът изобщо не проявявал чувствата си. Емилия разказа, че съпрузите на много нейни приятелки открито изразявали вълнението си от бащинството – глезели децата си, дундуркали ги, играели си с тях. Но не е и нейният Коко.

Емилия разкри, че той проявявал родителската си грижа най- вече по отношение на материалната част. Бизнесменът се стараел да не им липсва нищо в битов план, да се осигурени финансово.

emilia-koko-bebe

Певицата обаче заключи, че явно такъв си го харесва, щом го е избрала.

Фолк дивата категорично отрече слуховете, че бърза да се върне на сцената, за да издържа семейството си. Емилия призна, че докато е в майчинство, я издържа мъжа й Коко Динев.

Певицата побърза да се върне на сцената и след първото си раждане преди девет години. И сега, след появата на второто си дете, също бърза да се върне към работата си.

Емилия призна, че не е съвършен родител и вероятно е пропуснала доста моменти с големия си син – Иван. Дори за грижите за малката Мира, певицата призна, че е наела бавачка. Но вероятно ще пропусне доста важни моменти и от нейното детство. Емилия заключи обаче, че това е нормално, когато си работещ родител.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *