Преслава напълня с 2 килограма във Вип брадър

preslava-6

Престоят в къщата оказва положително въздействие върху Преслава. След завръщането си в къщата, изпосталялата певица е качила вече над 2 килограма.

Екстремните условия в къщата не позволяват на фолк звездата да се храни здравословно. Често на съквартирантите им се налага да ядат каквото има, а то обикновено е висококалорично.

От качени килограми в къщата се оплакваха и Моника Валериева и Светлана Василева. Двете плеймейтки изпаднаха в ужас, като установиха, че са налели по някой килограм.

preslava-5

Много от съквартирантите помагат на Преслава да заглади косъма. Станимир Гъмов обаче най- строго бди колко яде фолк звездата.

Певицата рязко свали близо 30 килограма през последните няколко години. Шокиращата промяна в тялото й събуди много подозрения, че звездата всъщност страда от анорексия или някакъв друг вид хранително разстройство.

Преслава обяснява отслабването си с факта, че е започнала да се храни здравословно. Дали обаче не преминава границите на разумното, само тя си знае.

Последните няколко години бяха наситени и с много проблеми в личния живот на фолк звездата. Постоянните събирания и раздели с Жор Бирмата, скандалите им, които често ставаха достояние на медиите, вероятно също са изтощили пухкавата преди време певица.

Преслава се забавлява в къщата:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *