Измама! Преслава и Гъмов се правят на влюбени срещу 50 000 лева

preslava-gamov-4

Любовта между Преслава и Станимир Гъмов не само е по сценарий, но се оказва, че двамата ще получат тлъсто възнаграждение за участието си в него. Фолк дивата и актьорът ще добавят по 25 000 лева към предварително договорения си хонорар.

Уж влюбените Гъмео и Пресиета се раздават максимално, за да заблудят зрителите, че имат чувства един към друг. Но усилията им са повече от добре възнаградени от продуцентите на Вип брадър.

preslava-gamov-5

Освен финансова изгода, както Преслава, така и Гъмов имат възможност и да натрупат допълнително дивиденти от измислената си връзка. Фолк певицата ще изчисти имиджа си след многото скандали, в които се забърка с бившия си любим Жоро Бирмата.

Пиянските изцепки на Станимир Гъмов също остават някак си встрани от вниманието на зрителите, именно заради мнимата му любов с Преслава. Актьорът демонстрира грубо и просташко поведение и отношение към много от съквартирантите си, особено под въздействието на алкохол. Но пък ролята на влюбен успява да тушира неприятното впечатление, което иначе би оставил. Освен това, връзката с Преслава му дава доста добри шансове да се пребори за първото място във Вип брадър и паричната награда, която го съпътства.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *