Преслава и Моника Валериева се надпреварват за сърцето на Гъмов

monika-preslava

Станимир Гъмов се оказа в центъра на раздора между две от най- красивите дами в къщата: Преслава и Моника Валериева. И двете красавици от известно време кръжат около актьора с тайната надежда да го спечелят.

Първа око на Гъмов хвърли плеймейтката Валериева. 25- годишната красавица усетила привличане към актьора още в началото на шоуто, когато двамата бяха оковани заради любовната мисия. Оттогава Моника питае по- нежни чувства към актьора.

monika-svetlana

Такива обаче се оказа, че изпитва и Преслава. Фолк певицата също се навърта постоянно около устатия актьор. И засега изглежда, че компанията й е по- приятна на Гъмов от тази на Моника.

Плеймейтката усети, че губи битката и започна да ревнува здраво от Преслава. Моника и Светлана, които станаха близки приятелки в къщата, макар и да влязоха като врагове, дадоха на фолк певицата прякора „кокошката“. А Гъмов пък съответно беше прекръстен на „петела“.

Светлана пък уж беше доста близка с Преслава, но изведнъж се оказа, че заема страната на Моника. Двете си коментираха, че когато фолк изпълнителката не е в центъра на вниманието, започва много да се дразни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *