Катето Евро драпа за “ВИП Брадър”, ден след погребението на съпруга си

 

Катето Евро

Катето Евро мина всякакви граници на приличието, и си навлече гнева на роднини и фенове покрай смъртта на мъжа си Георги Кадиев. Съпругът на актрисата издъхна преди дни след дълга и тежка битка с рака. Вместо да се кротне и да спазва траур обаче, звездата от „Оркестър без име“ остана вярна на купонджийския си нрав и захвърли вдовишката лента още в деня след погребението.

Актрисата се снима в забавна реклама за „ВИП Брадър„, където се хихика и чекне с още куп популярни персони от предишните сезони на риалити шоуто. Поведението на Катето шокира зрителите, които побързаха да я заклеймят за безобразното й за една прясна вдовица държание.

„Как няма капка свян тази жена! Докато беше жив човекът, разправяше наляво и надясно как му кръшка с млади момчета, защото не утолява сексуалния й апетит. Не й стигна това, а сега и след смъртта му го кепази.

Катето Евро с Жорж и синът им Александър

Ден поне да беше се направила на вдовица, та да има покой душата му“, коментират в интернет тв зрители, видели купонджийското видео с актрисата.

Изцепката на Катето Евро вбеси и роднините на покойния й съпруг и те поведоха кървава война с нея. Близките на Георги Кадиев са бесни, задето актрисата го погребала тихомълком и не уведомила никого за опелото. Повечето му родственици и приятели научили за смъртта му чак след няколко дни, и то от медиите.

Всички знаели за тежката борба на Жорж, както го наричат близките, с рака, но не подозирали, че състоянието му се е влошило толкова. Причината е, че Катето не била никак притеснена, а вместо това купонясвала по морето дни преди кончината му.

Георги Кадиев и Александър

Спокойствието й било сигнал за повечето авери и роднини на Кадиев, че няма причина да се тревожат за здравето му.

В действителност обаче състоянието му било сериозно влошено от месец насам. Дори и това не спряло Катето още в началото на юни да се юрне към морето, за да купонясва с приятели, вместо да стои до съпруга си и да му помага в битката с рака. До последно актрисата се вихрела по традиционните си запои с млади колеги и приятели и склонила да се прибере едва в последните часове на мъжа си, когато било ясно, че ме му остава много на този свят.

Заради отношението й към умиращия й съпруг роднините на Георги Кадиев дори си позволиха да я обвинят в тежък грях. Според близките му актрисата е виновна, че скромният й мъж се е поболял от рак.

„Съсипа му живота с изневери и заради нея посегна към алкохола. Беше тих и свестен човек, а тя го почерни. Много я обичаше и така и не намери сили да я напусне. До последно тешеше мъката си в чашката и го хвана ракът без време“, хвърлят пепел по актрисата близките на Кадиев. Те не могат да се начудят на нрава на Катето Евро и не пестят критиките си към нея. Мнозина дори я обявяват за лоша майка и твърдят, че не тя, а Георги е човекът отгледал синът им Александър.

„Седеше си вкъщи, вършеше и женската, и мъжката работа, а тя само миткаше из театри и градове и го правеше за посмешище„, припомнят стари прегрешения на Катето близките на вече покойния й съпруг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Катето Евро драпа за “ВИП Брадър”, ден след погребението на съпруга си"

  1. http://bit.ly   04.09.2021 at 23:37

    I’ll right away take hold of your rss feed as I can not to find your
    e-mail subscription link or newsletter service.

    Do you have any? Kindly allow me recognize so that I may subscribe.
    Thanks.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *