Потрес! Дъщерята на Анелия нападна Злобно Крисия! Ето как Ивон Обиди детето- чудо:

krisia-ivon

Жесток скандал сътвори дъщерята на Анелия – Ивон. 13- годишната наследница на фолк дивата нагруби  детето- чудо Крисия Тодорова.

Щерката на Анелия и Коко Динев направи изключително просташко изказване по адрес талантливата звезда от Разград.

Ето какво написа Ивон в профила си във фейсбук: „Крисия е едно дете, което се мисли за много велико! Нямам добро мнение за нея. Прости хора. Това е подигравка с Паша Христова. Как ще сравняват това дете с нея? Крисия и след 100 години няма да стигне Паша Христова“.

krisia-1

Бащата на Крисия побърза да отвърне подобаващо на наглото изказване на Ивон: „Нека първо това момиче научи нотите и след това да дава оценки на едно доказано име като Крисия. Дъщеря ми не копира нито Паша Христова, нито Лили Иванова, нито Емил Димитров, тя има собствен стил“.

Бащата са Крисия пише още, че думите на Ивон издават завист и злоба. Според него, вероятно тийнейджърката е чула подобен коментар от майка си Анелия и без да се замисли го е публикувала.

Още с първата си поява в „Шоуто на Слави“ малката разградчанка се превърна в любимка на цяла България. Но славата и успехите на Крисия, й донесоха и много разочарования. Малката певица не веднъж е споделяла, че много й завиждат и е изгубила повечето си приятели.

Дъщерята на Анелия пък не крие, че има намерение да тръгне по стъпките на известната си майка. Фолк дивата е коментирала, че Ивон има амбиции за певческа кариера. Все още обаче никой не я чувал как пее.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *