Браво! Крисия, Хасан и Ибрахим – с второ място на детската Евровизия!

krisiya

Второ място за България на Детската Евровизия в Малта успяха да отвоюват Крисия, Хасан и Ибрахим. Талантливите ни деца събраха 147 точки, но останаха втори след участника от Италия.

Българското трио се изяви под номер две в конкурсната вечер, но успяха да задържат вниманието на публиката от Европа, въпреки жестоката конкуренция и да ни донесат второто място.

Едно от най- хубавите неща е, че текстът си беше изцяло на български, без дори куплет на английски. Но артистичността на Крисия успя да предаде емоцията на зрителите из цяла Европа, така че дори без да разбират думите на текста, да усетят смисъла му.

Крисия, Хасан и Ибрахим преди да излязат на сцената
Крисия, Хасан и Ибрахим преди да излязат на сцената

„Планетата на децата“ е написана от екипа на Слави Трифонов. Музиката е на Евгени Димитров – Маестрото, а текстът – на Ивайло Вълчев. Участието на Крисия беше подкрепено от продуцентската фирма на Трифонов, който е и неин ментор. БНТ също решиха да участват в проекта.

Както е известно, Крисия Тодорова е откритие на Слави Трифонов. Звездата й изгря по време на риалити формата, в който се търсеше сценична партньорка на господин Андреев. След като го спечели, Крисия стана част от екипа на Трифонов и се изявява веднъж седмично в рамките на шоуто му.

Страхотното представяне на Крисия, Хасан и Ибрахим. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/pOpbcKpeGjo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *