Плеймейтката Мария Цветкова разкри къде Изчезна след Раздялата си с Динко Динев! Виж Тук:

emanuela-maria-1

Плеймейтката Мария Цветкова не се беше появявала в публичното пространство от години. Но се завърна с гръм и трясък с участието си в новата песен на Емануела – „Незабравима“.

Оказа се, че двете се познават от 10 години – доста преди да родят деца от баща и син Диневи. Като при това ги свързва много силно приятелство. А вече са и роднини, тъй като синът на певицата (от Димитър Динев) се пада племенник на 6- годишния син на моделката.

Освен че се снима в клипа на Емануела, Мария Цветкова изпя куплет от песента. Плеймейтката разкрива, че пее от дете и определено има мераци към музикалния бранш.

Мария спечели еротичния конкурс „Мис Плеймейт“ през 2008 г. Тогава е само на 18 години. Категорична е, че титлата й донесла повече негативи, отколкото позитиви.

maria-tsvetkova-1
Мария позира с наградата си за първото място в „Мис Плеймейт“

На следващата година започва връзка с морския властелин Динко Динев, който е с цели 24 години по- възрастен от нея. И е женен по това време. След като отношенията му с красивата Мария обаче се задълбочават, той тихомълком се развежда със Соня, от която има две деца.

Мария заедно с Динко Динев
Мария заедно с Динко Динев

Моделката на „Плейбой“ го дарява със син през 2010, който носи името на чичо си – Йордан. Две години по- късно обаче, Динко Динев и Мария Цветкова се разделят. Олигархът коментира, че причината е голямата разлика във възрастта им.

Плеймейтката и синът й изчезват от публичното пространство за дълго време. Мария Коментира, че през тези шест години се отдала изцяло на грижите за детето си и не искала да се занимава с друго.

Междувременно, стана ясно, че има и нов мъж в живота й. Оказа се, че това е Павел Лазаров – бивше гадже на колежката й Златка Райкова. Той е свързван с родния ъндърграунд и не обича нито той, нито жените му да се набиват на очи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *