Преслава се залюби с мафиот – бивше гадже на Златка Райкова! СНИМКА:

Преслава най- после се показа с новото си гадже – Павел Лазаров! Това се случи на рождения й ден, който тя посрещна в чалготека заедно с най- близките си приятели. Двамата вече не крият отношенията си, а ги демонстрират съвсем спокойно.

Новият мъж на Преслава е добре познат от светските хроники, тъй като имаше връзка със Златка Райкова, а после и с бившата на Динко Динев – Мария Цветкова.

Любимият на фолк певицата обаче е известен и от криминалните сводки. Павел е известен в родния ъндърграунд като един от дилърите на биг боса Стефан Бонев – Сако. Иначе, официалният му бизнес е ….земеделие! Лазаров гледа много декари овошки във врачанския край, откъдето е родом.

Преслава на врата на Павел на рождения си ден

Преслава и Павел са заедно отскоро, но вече са неразделни. Той ходи на всяко нейно участие и я варди с няколко горили от феновете й, както и от други ухажори. Лазаров е добър приятел с бившия на певицата Жоро Бирмата, но дали това все още е така, не е известно. Бирмата и Преслава имаха бурна, но фатална връзка. Като се има предвид буйния нрав на пернишкия синковец, едва ли е приел с разбиране връзката на авера си и бившата му.

Въпреки че са заедно отскоро, Павел засипва вече фолкаджийката от Добрич със скъпи подаръци. Преди дни певицата била забелязана на пазарува в магазина на Валентино в центъра на София, придружавана от две горили, изпратени от гаджето й да я пазят. Преслава с лека ръка похарчила 10 бона за обувки и рокля – сума, която иначе спестовната фолк дива никога не би профукала просто така, за да попълни гардероба си.

Златка и Павел
Златка и Павел

Павел Лазаров нашумя преди няколко години покрай връзката си със Златка Райкова. За да бъде с русото изкушение, той заряза бременната си съпруга. Изоставената жена обаче си го върнала тъпкано на Златка, като дори се говори, че двете са стигнали до бой. Освен това, бившата заплашвала плеймейтката с киселина. След три години бурна любов обаче, Павел и Златка се разделиха.

После пък той се залюби с друга плеймейтка – Мария Цветкова, която роди дете на Динко Динев. Двамата имаха връзка пет години.

Павел държи жените до него да не се набиват много на очи и да си стоят вкъщи. И Златка, и Мария се бяха покрили и стояха далече от медиите, за да не вдигат шум около него заради „бизнеса“ му. Дали и Преслава ще зареже кариерата си и ще стане домакиня, за да не пречи на работата на новото си гадже, предстои да видим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *