Певицата Тита плаши без грим и фотошоп! Вижте какъв е реалният й образ – СНИМКИ:

tita-3

Едва ли някой би разпознал на улицата новата поп звезда Тита. Оказа се, че истинският й външен вид, няма нищо общо с образа на секси мацка от клиповете.

Участието на певицата в новия сериал „Следвай ме“ шокира феновете й, най- вече с факта, че почти никой не можа да я свърже с момичето от видеата към двете й песни.

Лъскавата визия, с която Тита се представяше досега, се оказа пълна фалшификация. Певицата, която е протеже на Криско и Мегз, се оказа доста ниска и … пухкава!

В което няма нищо лошо, стига менторката й Миглена Каканашева да не твърдеше, че Тита е работила като неин модел. Да, Христина Христова, както е истинското й име, беше част от „Ангелите на Мегз“, но как с такава физика е попаднала там, остава загадка.

tita-4

Освен че физиката й е много различна от тази, с която ни я пробутват, дори лицето на младата певица няма нищо общо с медийния й образ. И не е само заради грима. Явно то също се обработка до степен, че когато феновете видят идолката си на живо, не могат изобщо да я познаят.

tita-5

Тита, която участва в Х фактор заедно с Гери- Никол, е пиар проект на дизайнерката Миглена Каканашева. Разбира се, изляха се доста пари в дебюта на младата певица, най- вече, за да й се осигури опеката на Криско, който уж е неин продуцент. Но едва ли хитрият габровец е дал и една стотинка за Тита. Както при старта на Гери- Никол, така и сега, той е просто на хонорар – да се появи с нея, да каже, че той й е ментор, да ходят заедно по участия и пр.

Миглена Каканашева, която явно осигурява финансите за кариерата на певицата, пък ронеше крокодилски сълзи в социалните мрежи, че Тита била доказателството, че и момиче със скромен произход от малък град може да стане звезда. Доста изхабен пиар трик отново.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *