Криско отсвири протежето си Тита!

tita-3

Протежето на Криско – младата певица Тита, изпадна в пета глуха след успешния си дебют с песента „Вуду Кукла“. В момента рапърът е на турне отвъд океана с Мария Илиева и няма как да се занимава с начинаещата изпълнителка.

Тита разчита на другия си ментор – дизайнерката Мегз, да й осигури достатъчно работа, докато чака Криско. Не е тайна, че именно Миглена Каканашева наля солидна сума пари, за да направи поп звезда една от своите манекенки. И сега не била особено доволна, че Криско си има други ангажименти, вместо да се съсредоточи върху нейната инвестиция.

Христина Христова, както е истинското име на Тита, изгря в Х фактор, където беше включена в триото Sweet 16, заедно с Гери- Никол.

Но за скромното момиче от Силистра не се очертавало бляскаво музикално бъдеще като на колежката й от триото. Гери- Никол стартира с крупна инвестиция от джоба на приказно богатият й баща.

Красивата Христина обаче прави пробив като модел. Миглена Каканашева я избира за един от своите ангели. А по- късно, решава да я препоръча на Криско, който тъкмо търси изпълнители за продуцентската си фирма. Мегз осигурява и парите за старта на Тита.

Свръхамбициозната дизайнерка обаче изисква от продуцента й Криско да се старае много повече, отколкото го прави до момента.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *