Първа снимка! Вижте Емануела с новото й гадже:

emanuela

Емануела за първи път пусна снимка с новото си гадже Мартин Николов – Елвиса. Двамата са заедно от няколко месеца, но едва сега направиха отношенията си публични.

Елвиса в момента се развежда със съпругата си и усилено се говори, че пръст в раздялата има фолк певицата. Той обаче я защитава, като твърди, че отношенията в семейството му били влошени преди нейната поява и когато се запознали, вече бил в развод. Николов има дъщеря на 9 години, която остава да живее с майката.

Елвиса е сред най- известните родни покер играчи. Преди няколко месеца той спечели 70 бона от голям турнир. Има и собствен бизнес – съдружник е в един от най- оборотните столични ресторанти „Джанъм“.

Емануела и Мартин

Родителите му са много известни и заможни. Майката е нотариус Мариета Николова. Бащата е Петко Николов – шеф на КЗК.

Наскоро влюбените гълъбчета отлетяха до Рим за романтична ваканция. А и за да може Емануела да напълни гардероба си в маркови дрешки, които да показва във Вип Брадър след една седмица.

Фолк певицата влиза в риалити шоуто като гост- звезда за 3 седмици. Не е ясно само как гаджето й ще понесе поредната порция провокации, с които ще се сблъска Емануела в къщата. Със сигурност отново ще се окаже замесена в някоя любовна интрига, което няма да се хареса на Елвиса отвън.

33- годишният бизнесмен се очертава като голям ревнивец. Той вече вдигал телефона на певицата и щателно разпитвал кой и за какво я търси, ако чуел мъжки глас. Не обичал в негово присъствие да се говори и за бившите й гаджета, особено за Димитър Динев, от когото Емануела има син. Покерджията всячески обсебвал певицата, която обаче е известна със своеволния си характер.

Фолк певицата ще има да се справя и с друг сериозен проблем – отношението на родителите на Мартин към нея. Той не им позволявал и дума да обелят за новата му изгора, но те път категорично отказвали да я приемат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *