Новият на Емануела се оказа бесен ревнивец! Ето как я тормози:

emanuela-21

Новото гадже на Емануела се оказа голям ревнивец. Фолк певицата успя да разведе нотариуса Мартин Николов, известен като Елвиса. Но сега, когато е само неин, се е видял в чудо в постоянните му сцени на ревност.

Той най- безцеремонно се позволявал да вдига телефона на Емануела, а ако се окажело, че има мъж отсреща, ставало страшно. Започвал да го разпитва какъв, как си позволявал да звъни на приятелката му и знаел ли кой е гаджето й. Щом станело ясно, че я търси за участие, той връчвал телефона на фолк певицата. Но оставал плътно до нея, докато не приключи да говори.

Мартин не понасял и събиранията на Емануела с приятелите й, тъй като неминуемо ставало въпрос за някой от бившите й. Нотариусът грубо се намесвал в току- що започналия разговор и гледал веднага да го секне, издават от обкръжението на певицата.

Емануела рим

Очевидно е, че Мартин иска Емануела само за себе си, но на нея й идвало в повече да я ревнува и от бившите й гаджета. Той явно не иска да се чувства прецакан, че се разведе със съпругата си Гергана и изостави малкото си дете, само и само да бъде неотлъчно до певицата.

Емануела засега го търпяла, тъй като Мартин не е партия за изпускане. Той е от много богато семейство, а майка му и баща му изобщо не са случайни. Неговите родители са известната нотариус Мариета Николова и Петко Николов, който оглавява КЗК.

Мартин е наследил занаята на майка си и работи в нейната кантора. Известен е, също така, със страстта си към хазарта.

Родителите на Елвиса били вцепенени от ужас от появата на Емануела в живота на сина им. Но той не давал и дума да се издума срещу певицата. Затова, семейството му тръпнело в тих ужас да не ги изненадат с някоя внуче, а после да се повторят цирковете, които сполетяха Диневи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *