Новият на Емануела се оказа бесен ревнивец! Ето как я тормози:

emanuela-21

Новото гадже на Емануела се оказа голям ревнивец. Фолк певицата успя да разведе нотариуса Мартин Николов, известен като Елвиса. Но сега, когато е само неин, се е видял в чудо в постоянните му сцени на ревност.

Той най- безцеремонно се позволявал да вдига телефона на Емануела, а ако се окажело, че има мъж отсреща, ставало страшно. Започвал да го разпитва какъв, как си позволявал да звъни на приятелката му и знаел ли кой е гаджето й. Щом станело ясно, че я търси за участие, той връчвал телефона на фолк певицата. Но оставал плътно до нея, докато не приключи да говори.

Мартин не понасял и събиранията на Емануела с приятелите й, тъй като неминуемо ставало въпрос за някой от бившите й. Нотариусът грубо се намесвал в току- що започналия разговор и гледал веднага да го секне, издават от обкръжението на певицата.

Емануела рим

Очевидно е, че Мартин иска Емануела само за себе си, но на нея й идвало в повече да я ревнува и от бившите й гаджета. Той явно не иска да се чувства прецакан, че се разведе със съпругата си Гергана и изостави малкото си дете, само и само да бъде неотлъчно до певицата.

Емануела засега го търпяла, тъй като Мартин не е партия за изпускане. Той е от много богато семейство, а майка му и баща му изобщо не са случайни. Неговите родители са известната нотариус Мариета Николова и Петко Николов, който оглавява КЗК.

Мартин е наследил занаята на майка си и работи в нейната кантора. Известен е, също така, със страстта си към хазарта.

Родителите на Елвиса били вцепенени от ужас от появата на Емануела в живота на сина им. Но той не давал и дума да се издума срещу певицата. Затова, семейството му тръпнело в тих ужас да не ги изненадат с някоя внуче, а после да се повторят цирковете, които сполетяха Диневи.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Новият на Емануела се оказа бесен ревнивец! Ето как я тормози:"

  1. Casie   08.11.2021 at 11:21

    I absolutely love your blog.. Pleasant colors & theme.
    Did you build this web site yourself? Please reply back as I’m planning to create my own personal blog and want to find out where you got this from or what the theme
    is called. Thank you!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *