Пълна гавра с покойния Димитър Цонев: Лудата му дъщеря се Кълчи Безсрамно по Гол Задник! СНИМКИ:

 

desi-tsoneva

Деси Цонева продължава да изумява и възмущава зрителите на Вип Брадър със скандалното си поведение. Въпреки че не са минали 40 дни от смъртта на баща й Димитър Цонев, тя купонясва със съквартирантите си, като не спираше да танцува и да се залива от смях.

Десислава се разби от танци, като най- безсрамно се чекнеше и кълчеше. А облеклото й е все така крайно неподходящо за човек, който уж е в траур – къса блуза, която открива целия корем, и възкъси дънки, които откриват други части на тялото й.

desi-tsoneva

Зрителите са потресени от подобно безочие и безсрамие. А какво ли е на баба й Анахид Тачева, която скърби за покойния си син? А на майка й, на брат й? Но на Деси Цонева явно изобщо не й пука как се чувстват най- близките й хора. За нея купонът и забавлението са най- важни, както винаги е било през живот й.

desi-tsoneva-3

Подобна демонстрация на неуважение към наскоро починал близък човек е просто потресаваща. А за безобразното си поведение Деси Цонева ще прибере и доста тлъст хонорар, който иначе никога не би получила – 100 000 лева.

Колеги на покойния Димитър Цонев се опитали да помолят шефката на Нова Силва Зурлева да се намеси и да не допуска подобна излагация. Тя обаче най- хладнокръвно им отговорила, че продукцията е външна и не може да се меси. Но това не е така – всеки знае, че Нова се съпродуценти на Вип Брадър.

Но в името на рейтинга, Нова са решили да позволят на безумната дъщеря на покойния им колега да се гаври с паметта му, мятайки гол задник пред камерите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *