Ужас! Опечалената Деси Цонева по Гол Задник пред цяла България! ШОК СНИМКИ+ ВИДЕО

 

desi-tsoneva

Деси Цонева не спира с изцепките, въпреки траура по покойния й баща. Въпреки че прие поканата да участва в риалити шоуто преди да минат 40 дни от смъртта на Димитър Цонев, продължава да шокира с поведението си.

Десислава влезе в къщата с тежък грим, разголена рокля и …усмивка до ушите. Вместо да се опитва да спазва поне малко благоприличие, Деси се облича в крещящи цветове и по цял ден ходи по възкъси панталонки.

desi-tsoneva-1

За капак, когато се наведе, задните й части моментално излизат навън. Снощи цяла България видя дупето й, докато се криеше под масата в опит да избегне целувка с Жана Бергендорф, която имаше тайна мисия.

desi-tsoneva-2

При други обстоятелства, Деси щеше да спечели много симпатии заради лъчезарната си усмивка и естествено поведение. Но сега, опитите й да се държи сякаш нищо не се случило и всичко си е постарому, ужасяват зрителите.

Под сурдинка се говори, че много колеги на покойния Димитър Цонев звънели на шефката на Нова, Силва Зурлева, за да я помолят да не позволява влизането на Десислава във Вип Брадър. Тя обаче само вдигала рамене и казвала, че не може да се меси на продуцентите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *