Пайнерката Силвия: Галена е ужасна майка! Горкото й дете!

Тежки удари от колеги понесе Галена, която преди дни беше коронована от „Пайнер“ за „Певица на годината“. Скандалите покрай избора й за най- желаната награда вече преминаха и в язвителни лични нападки.

galena-maika

Галена беше обвинена от слабо познатата си колежка Силвия, че е лоша майка и детето й ще се срамува много от нея, когато порасне и види п*рно клипа й, с който стана известна.

Силвия направи бруталното си изказване във фейсбук. Според нея, Галена няма как да е „Певица на годината“, тъй като вокалните й възможности са доста ограничени. Силвия обяснява, че не завижда по никакъв начин на голямата победителка, защото си е „давала задника под наем“. Но най- жлъчните думи на чалга певицата са свързани с детето на Галена. Според Силвия един ден момченцето много ще се срамува от майка си, когато разбере са секс изпълненията й, които саsliviya достояние на цяла България. Другите деца ще му се подиграват и ще го травмират жестоко.

Певицата разкрива и жестоката истина да си номер 1 в музикалната империя на Митко Пайнера – талантът няма никакво значение, само дали имаш достатъчно пари да си плащаш на шефовете, за да те бутат нагоре. Според Силвия, за да си сред големите имена в бранша, трябва да си постоянно на разположение, като пренебрегваш семейството си. Певицата разкрива, че не би пренебрегнала близките си, за да забавлява баровци по частни партита.

Ударите по Галена започнаха дни преди церемонията на Пайнер, когато изтече информация, че победата й е нагласена. На самите награди, призът за „Певица на годината“ пък беше омаловажен и стана ясно, че вече не е най- ценният, а този за „Идол на годината“, който спечели най- голямата конкурентка на Галена – Анелия.

Галена. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/lqEI7QNi0Zo

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Пайнерката Силвия: Галена е ужасна майка! Горкото й дете!"

  1. СИСИ   10.03.2014 at 9:25

    ОСВЕН ЧЕ Е ИЗКУСТВЕНА ГАЛЕНА Е И МНОГО ФАЛШИВА В ПЕЕНЕТО ,ДОБРЕ ЧЕ НА НАГРаДИТЕ ФИКИ ПЯ ТА ПЕСЕНТА ДА СЕ ПРЕДСТАВИ ЩО-ГОДЕ.. ТОВА ВЕЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО РАЗБРА, КОЛЕЖКАТА И СИЛВИЯ И ПОДНЕСЕ ОСНОВАТЕЛНА КРИТИКА ВЪВ ФЕЙСБУКА ..ЯВНО ТРЯБВА ГАЛЕНА ДА СЕ ЗАПИШЕ НА МУЗИКАЛНО УЧИЛИЩЕ

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *