Скандал! Победителите на тв „Планета“ – нагласени!

Дни преди снощните награди на телевизия „Планета“ големите победители бяха напълно ясни – певица на годината Галена, а Константин – певец на годината. Разбира се, освен нагласените победители, останалите им колеги от фирмата на Митко Пайнера получиха също награди, някои от които доста измислени – „Модна икона“.

galena-planeta

Името на носителката на най- важната награда на чалга телевизията, Галена, изтече дни преди церемонията. Въпреки сериозната конкуренция на колежките й Анелия и Преслава, драмата с името на победителката се разреши дни преди голямото събитие.

Общо- взето, церемонията протече доста скучно. Тази година певиците дори не се бяха постарали да шашнат с провокативни тоалети или „случайно“ изскочили гърди. Явно мотивацията им да блеснат доста е посърнала, след като имената на големите победители

Преслава с награда за песен на 2013
Преслава с награда за песен на 2013

изтекоха по- рано.

За да няма недоволни, Митко Пайнера раздаде на почти всичките си изпълнители утешителни награди, като например „оригинално присъствие на клубната сцена“ , „Стил и оригиналност“, „оригинално присъствие на концертната сцена“ (каква ли е разликата с първата), в никои категории за музикални награди няма да се види и нещо като“ баладичен хит“ и пр.

Анелия, която беше основна конкуренция на Галена за „певица на годината“, пък беше избрана за „музикален идол“ каквото и да означава това по критериите на „Пайнер“.

Галена спечели още няколко награди. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/mSUxN3Ojxcw

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Скандал! Победителите на тв „Планета“ – нагласени!"

  1. СИСИ   28.02.2014 at 17:10

    ПРЕСЛАВА ГИ РАЗБИ ОТ ВСЯКЪДЕ ИЗПЯ ХИТА НА 2013 РЕЖИМ НЕПРИЛИЧНА И НИ ПРЕДСТАВИ ХИТА НА 2014 КАЖИ ЗДРАВЕЙ КАТО ГИ ИЗПЯ ВЕЛИКОЛЕПНО НА ЖИВО ПРЕСЛАВА Е КАЛСА И СТИЛ .. В МОМЕНТА ЦЯЛАТА ПРЕСА ГЪРМИ КАК ГАЛЕНА СЕ Е ИЗЛОЖИЛА С ФАЛШИВО ПЕЕНЕ И С ПОРНОГРАФИЯТА КОЯТО Е ПОКАЗАЛА НА КОНЦЕРТА- ГОЛ УВИСНАЛ ЗАДНИК И ПРЕВРЪЗКА…А ПЪК АНЕЛИЯ ТОТАЛНО СЕ ИЗЛОЖИ С КОПИРАНО ШОУ И ПРОПАДНАЛА ПРИЧЕСКА,,НАВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПУБЛИКАТА СЕ ИЗНЕСЕ НА ТЪПИТЕ И ПЕСНИ..НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АПЛОДИСМЕНТИ БЯХА ЗА ПРИНЦЕСАТА НА ПОФОКЛА ПРЕЛСАВА – НАЙ-ДОБРАТА ЗАВИНАГИ..ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КОМЕНТИРА КОЛКО СМЕШНИ И ФАЛШИВИ БЯХА ГАЛЕНА И АНЕЛИЯ И СЕ ВЪЗХИШАВА НА ТАЛАНТА НА ПРЕЛСАВА- ТОВА Е ИСТИНАТА

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *